cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

Närmare målet

Kategori:

Ligger i sängen med Maximus. En halstablett i munnen och tecknat på tv. Måste kurera mig innan något bryter ut. Imorgon ska jag jobba. Jag har nämligen fått jobb! Så jävla glad är jag. Kommer bli så sjuuuukt bra det här. Ett steg i rätt riktning. Nu vänder det, jag känner det.
Har sovit konstigt inatt. Vaknar med jämna mellanrum, och då är det verkligen blött om mig. Jag svettas hur mycket som helst under natten, vet inte varför. Drömmer mycket gör jag med.

Idag kommer en fin vän på besök, var längesen sist så det ska bli mysigt. Nu ska jag och lillebror mysa lite innan storebror vaknar.
Jag mår bra! Kramar

Ord

Kategori:

Ibland vet man inte vart man ska göra av alla känslor. Finns så mycket som bara sprutar ur en. Som tur är har man underbara killar här hemma som man kan dela dom med.
Känner mig väldigt lycklig just nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär. Kanske blir det ett bra år trots allt.
Är skönt att skriva av sig här lite ibland, skönt att få ventilera hur man känner och vad man känner. Jag känner iallafall att jag är kär igen. Det känns som om det var menat att det skulle bli som det blev, även om allt var ett enda stort kaos just då. Det var nog meningen. Allt har nog en mening.

Kategori:

Så jäkla älskad.

New me

Kategori:

Hände något märkligt idag. Lät mig klippa av mitt hår. Det var så sjukt slitet, så det behövdes verkligen. Har dock svårt att vänja mig. Hoppas det växer ut fort :}
Förresten fyller mina fina syster 22 år idag ♡ grattis älskade.