cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

Att njuta av dagen.

Kategori: Over all

Har varit iväg på samtal. Nu ska jag laga mat och sen ska vi ut och leka på lekplatsen tänkte jag. Det är ju nästan brottsligt att sitta inomhus en dag som denna.

Haha, skriv aldrig fel på hotmale :D HAHAHAHA

Att ha en toakompis.

Kategori: Over all

Nu har vi slängt in en morotskaka i ugnen :) mums. Melvin är helt såld på smet, precis som hans pappa. Så han smet (haha) i väg med slickepotten.
Snart kommer Marcus och jag ska iväg på ett ärende. Sen blir det mysmiddag hemma.

Jag måste bara visa vad som precis hände. Syskon umgås ju en hel del varesig dom vill eller inte. Men detta var över det förväntade :)
Don satte sig båda framför tvn och gjorde nummer två :D bredvid varandra. Snacka om syskonkärlek <3 så jäkla sött.
Jag lovar tt min blogg inte ska bli någon blogg som handlar om mina barns kiss och bajserfarenheter. Det är ju knappast kul att läsa om. Men detta tyckte jag var helt sjukt sött :D

Att vara glad.

Kategori: Over all

För första gången på riktigt länge så känner jag mig glad.

HAHA!

Kategori: Over all

Caroline vs Marcus

Att träna.

Kategori: Over all

Fick mig ett träningspass idag. Gav inte järnet, men det var sjukt skönt att röra lite på sig. Hoppade hopprep, det var åratal sen :)
Sprang en stund som uppvärmning med och lyfte lite. Men Marcus får alltid visa hur och vad jag ska göra :)
Nu är det lite mys innan sängen.
Natti

Att vakna på rätt sida.

Kategori: Over all

Idag blir en bra dag tror jag. Jag kände för första gången på ganska länge att jag verkligen vaknade på rätt sida idag.
Barnen har ätit pannkakefrukost och jag fick i mig några flingor. Kan ju inte äta på mornarna längre. Mår bara illa.
Snart kommer Marcus och ska hämta upp mellebelle. Dom ska på bio :) då ska jag och maximus strosa på allum en stund tänkte jag. Han blir iallafall inte arg när jag vill kolla på hm eller nåt haha. Skönt att bara vara en stund. Sen kommer dom hem efter bion, då kommer min mamma och tar barnen en stund för att jag och Marcus ska träna. Så skönt!
Var ju längesen nu.

Nu ligger jag i soffan och gosse i min filt. Barnen är galna!!

Att unna sig.

Kategori: Over all

Mamma fick sig också lite lördagsgodis idag. Apropå att få så fick vi finbesök till middagen. Hur mysigt som helst.

Nu är det dags för lördagsbadet och sen är det sängdags för huliganerna. Så jag kan slappa lite. Behöver det!
Hejsvejs

 

Att ha en ganska tråkig dag.

Kategori: Over all

Idag har vi inte uträttat något alls. Förutom att ha köpt lördagsgodis och matblandning till barnens husdjur.
Känns som en väldigt tråkig dag. Vet inte riktigt vad den ska ge mig. Men vem vet? Den kanske blir bättre ju längre den går.
Ska väl iallafall laga lite mat inom ett litet tag. Tror det blir kyckling idag. Med massa vitlök!!

Nu har precis lillebror somnat på min mage. Jag har blivit riktigt duktig på att somna honom utan amningen. Stolt över mig själv. Trodde aldrig att det skulle gå såhär bra. Minns att det var sjukt jobbigt att sluta amma Melvin. Mjölken tog aldrig slut och jag fick pumpa lite i taget för att det skulle försvinna. Sen hann det ju knappt försvinna innan det kom tillbaka igen när maximus skulle födas. Haha!
Nu ska det dock dröja länge innan jag har mjölk i brösten igen. Trivs ganska bra med att inte vara gravid och mjölkfylld.

Nepp, dags att ta tag i dagen och försöka göra något bra av den. Är dock väldigt tråkigt att inte ha något att se fram emot.
(Är glad över kontakten med dig igen förresten. Du vet vem du är.)

Hörs säkert sen igen.
Kramar


Att sätta punkt.

Kategori: Over all

Nu avslutar jag denna fredagskväll. Är så trött. Är alldeles svag i kroppen och illamående. Vet varför, men det är sjukt jobbigt. Därför stänger vi butiken nu och träffar John blund.
Natti

Att ha Fredagsmys

Kategori: Over all

Nu nyser killarna och jag loss tillsammans med ostbågeskålen. Och nu börjar melvins favoritprogram.. Amigo

Tog oss dn dusch förut och jag har smörjt in mig med dove kräm med brun utan sol. Den luktar sååååå gott.
Nu är det Fredagsmys.
Kramar

Att vakna.

Kategori: Over all

Nu har jag vaknat till liv. Maximus är ganska jobbig nattetid nu efter att jag slutat amma. Han vaknar och är helt galen. Så vi sover inte så långa stunder i taget.
I torsdagskväll somnade jag klockan 21, men igår kände jag att jag behövde vara uppe lite längre för att inte känna att det är dags att gå upp när klockan är 4! Så jag tog mig en redbull igår kväll och somnade inte förrn klockan 00.
Hade ett långt samtal med en underbar och sen somnade jag gott.
Tycker jag skymtar sol genom persiennerna. Kanske ska gå it idag då. Leka på lekplatsen om det inte är för blött.
Skönt om det kan börja bli varmare nu. Behöver vår nu. Med soooool, massor av sol. Vill gå ut utan jacka och i små söta skor. Man kanske rent av börjar må lite bättre av värme.

Nej, nu ska jag upp ur sängen. Är förövrigt jättenöjd med mitt röda hår. Ska dock försöka få det ännu rödare :)

Att vara rödtott.

Kategori: Over all

Blev rödtott igen och jag stormtrivs.

Att han finns.

Kategori: Over all

Han hjälper mig att komma tillbaka. Snart så.. <3

Att du är underbar.

Kategori: Over all

Marcus, du är det bästa som finns <3
Igår kom han hem med en present. En tvbänk, hur underbar får man bli?

Att vara lyckligt lottad.

Kategori: Over all

Har nog världens finaste människor omkring mig. Även om jag inte visat det så bra ibland, så vet jag vet nu. Jag måste visa min uppskattning. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er.

Att få kroppen i trim.

Kategori: Over all

Att börja må bra.

Kategori: Over all

Efter allt som varit den sista tiden har en människa som ligger mig väldigt varmt om hjärtat fått mig att börja tänka på mig själv. Även om det är en väldigt svår sak för mig att uträtta just nu. Idag ska jag alltså köra mitt första tränings/gympass på evigheter. Detta kanske kan stärka min arma lilla kropp och själ. I eftermiddag bär de av mot gymet och jag har precis packat ner alla behlvligheter i väskan som kan tänkas behövas under en timmes träningspass och det som hör till därefter.
Får se om kroppen är med alls. Den senaste ansträngning jag kan minnas förutom att dra vagnen upp och ner för trapporna eller gå runt med Max på höften hela dagarna, måste nog vara den 27 februari 2011. Då maximus föddes. Förstår ni då att jag måste börja röra på mig? Lite muskler hade ju inte varit fel.
Har dessutom en ny klocka som inte riktigt passar på handleden, så lite kraftigare handleder tack! Haha

Att ha kvalitetstid med sina kärlekar.

Kategori: Over all

Tog en heldag med mina älskade barn och en god vän idag. Vi åkte till universeum och tittade på allt som finns där. Melvin känner sig ganska hemma där så han visade oss runt. Han var helt underbar, hur duktig som helst. Stolt mamma.
Sedan blev det thaimat. Det var längesen så det satt som en smäck. Sen bar det av hem till galoppis för lite mys i soffan. Nu sover Melvin, maximus håller på med sin överskottsenergi som han brukar få kvällstid. Fattar inte. Haha

Godnatt.

 

 

Att breaka up.

Kategori: Over all

Jag försvinner från det sociala ett tag.

Att vara med sin lilla kärlek.

Kategori: Over all

Har spenderat påskafton med min maximus <3

 

Att vara en trött tjej.

Kategori: Over all

Idag har verkligen varit en LÅNGfredag. Sjukt att den faktiskt väldigt ofta känns överdrivet lång jämfört med andra dagar. Har typ gjort... ingenting idag. Så skönt. Hämtade barnen vid tiotiden. Men jag har inte alls varit bakfull idag. Blev ändå ganska mycket att dricka igår. Speciellt i jämförelse med vad jag brukar få i mig. Blev några glas rödvin (?) jag vet, jag har fasen börjat kunna dricka vin. Och jag undrar om jag kanske till och med tycker att rött är godare än vitt. Vuxenpoäng. Check. Blev några cider och ytterligare ett par shots med. Är så anti shots egentligen. Men jag blev övertalad av världens bästa övertalare.

Att göra staden osäker.

Kategori: Over all

Ikväll ska jag göra Göteborg osäkert.
Check!

Att ta eget ansvar.

Kategori: Over all

Melvin har visat att han är stor kille. Han och maximus har fått sina första husdjur. Kokos och chips. Melvin har döpt dom :) han är så försiktig och varsam när han håller i dom så jag vet att det kommer gå hur bra som helst sen när vi får våran lilla familjemedlem. Det är bra att han har något mindre att öva på till dess.

Att ha tjejkväll.

Kategori: Over all

Vad sägs om en riktig tjejkväll ikväll. Nu tillbringar jag tiden i soffan framför too model Sverige tillsammans med chilinötter, choklad och hallonsoda.
Snart blir det desperata hemmafruar och tjejkvällen blir fulländad :)

Att vara helt slut.

Kategori: Over all

Herrejesus vad barnen har hållit på idag. Är helt slut. Maximus somnade nu. Snart är det läggdags även för Melvin. Då ska mamma sätta sig till ro i soffan och äta chilinötter och bara vara.

Att ha en känsla.

Kategori: Over all

Jag känner mig ovanligt glad idag. Vet inte riktigt vad som gör att jag känner mig bra till lags men det är en känsla i kroppen som ger mig ro. Hoppas att den stannar ett tag. Jag mår bra.

Att få något fint.

Kategori: Over all

I lördags mötte jag upp världens finaste kaka och en god vän till henne på järntorget för att åka vidare och lyssna på hennes mans band. Var riktigt trevligt med detta underbara stockholmssällskap. Kvällen slutade lite tidigare än väntat och jag fick skjuts hem till våran gata och fick sova hemma med familjen.
Fick dessutom världens finaste armband av min underbara Charlotte (www.kakan.se) kommer att vara en favorit länge tror jag. Tack fina du. Snart kommer jag och hjälper dig att göra huvudstaden osäker :D