cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

Härlig vecka

Kategori:

Har haft en underbar vecka. Önskar man kunde ha fler såna ibland. Man behöver få unna sig lite tid åt sig själv och åt varandra ♡
Nu väntar svart helgen. Myyyyys.

Kategori:

Jag är rikast i världen.

Snabbare cash

Kategori:

Fick kvalitetstid med min älskling idag. Vi gick på bio medan barnen lekte av sig hos våra goda vänner :)
Underbar dag.


Göteborg ♡

Kategori:

Vi tog färjan för att åka och köpa glass. Sjukt mysigt. Sedan gick vi längs med vattnet och njöt av varandra. Och jag är världens lyckligaste.

Jag är kär

Kategori:

Så jävla underbart ♡

Medusa

Kategori:

That's my name.
Tack snälla fina ni för alla underbara presenter och uppvaktning. Ni är bäst!

Surprice!

Kategori:

Gårdagen blev inte riktigt vad jag tänkt mig. Baby drog med mig in till stan för middag och lite mys, för att vi var barnlediga några timmar. Men när vi kom hem blinkade hela lägenheter med massa konstiga ljus och i vardagsrummet satt alla fina underbara vänner och syster och väntade på mig. Och i bakgrunden spelades födelsedagssången. Jag blev helt rörd av alla fina som var där för att fira mig. Vet inte ens vad jag ska säga för att kunna tacka nog. Och baby, hur jävla underbar är inte du? Jag älskar dig sjukligt mycket. Tack för denna underbara kväll. Som fylldes av skratt, alkohol, underbart sällskap och nya tatueringar. Haha

Kvalitetstid med baby

Kategori:

Idag ska babe och jag in till stan en sväng då vi är barnlediga några timmar :) ska bli mysigt. Alltid lika härligt att få vara själv med honom ♡

Hoppas ni har en bra dag idag. För det ska jag ha :)
Kramar

Födelsedag

Kategori:

Kort och gott så blev jag 25 idag. Känns faktiskt lite konstigt. Fick iallafall sjukt mycket fina presenter. Är hur nöjd som helst. Tack alla underbara som förgyllt min dag. Och baby, du är fantastisk.

Big smile

Kategori:

Blev sjukt glad när jag gav mig själv en present idag. Egentligen skulle jag ju väntat till imorgon. Men det ville jag inte. Haha. Så nu har jag en fin vit iPhone 4s i min ägo. Glad tjej!

Mot alla odds

Kategori: Over all

så är det du och jag ♡

Ensamkväll

Kategori: Over all

Baby är på bio och jag segar ur hemma i soffan. Ångrar så sjukt att jag inte köpte något gott i affären förut. Bara en liren chokladbit hade suttit fint. Maximus sover och Melvin har lagt sig. Så jag ska nog sätta igång en film här tror jag.
Inom några dagar kommer det en ny telefon hem till mig wiho, är så trött på min trasiga. Ska bli skönt att slippa se sprickor i hela skärmen.
Nej nu blir det film.

Heart

Kategori: Over all

Bästa helgen

Kategori: Over all

Herrejösses vilken underbar helg vi har haft. Skulle kunna döda för att alltid få ha såna helger. I fredags hade jag och babe lite egentid och tog oss en mysig fika i stan och satte oss sen vid vattnet och myste. Sedan åkte babe och ena barnvakten in tillbaka till stan och drack en öl :) I lördags åkte vi fyrhjuling och hade picknick vid pilane. Så sjukt mysigt. Barnen älskade det. Sen avslutade vi dagen med pizza hemma i parken. Och mys framför tvn. Och igår åkte vi till Äskhults by och myste runt. Sen fick vi oss ett infall och åkte ner till Varberg och badade :) även om jag inte doppade hela mig så tyckte jag allt att det var ganska skönt i vattnet. Och vi avslutade dagen med en hamburgartallrik hemma. Tack mina underbara killar för världens mysigaste helg.

Redhead

Kategori: Over all

Gjorde håret rödare idag. Kanon! Fick hemleverans av asgod glass förut. Pappsen kom och lämnade lite gott till oss. Underbara! Snart kommer moster och b och hälsar på. Mys, vi träffas inte så ofta. Kramar

Kategori: Over all

Fullt hus

Kategori: Over all

Huset fullt idag. Prick klockan elva varje förmiddag ringer det på dörren nåd kommer flickorna från gården och vill komma in. Så nu har vi spelat tvspel och mina pojkar har ätit lite lunch tillsammans ned mig. Idag blir det en lugn dag. Har lite huvudvärk. Men det kan vara skönt ibland :) Hoppas ni har det bra.