cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

Att får vara i centrum.

Kategori: Over all

Våran lilla lillebror ska alltid synas och höras. Han är en riktig liten pajas. På promenaden idag skulle han stå upp hela vägen. Han vill se allt. Underbara lilla nyfikne pojk.
Nu sover han tätt intill mig. Vi ska upp tidigt imorgon. Så det är dags för mig med att sova.
Natti

<3

Kategori: Over all

Är en tvkväll för min del. Roligare kan man ju faktiskt ha. Men barnen är inte riktigt frisk ännu. Men det är på rätt väg iallafall, känns skönt.
Har bestämt mig för något.
Något som ska hjälpa mig. Jag ska vakna varje morgon och tänka att något bra kommer hända. Jag måste börja tänka positivt. Annars kommer jag att fastna i träsket för alltid. Även om mycket gått emot mig ett bra tag nu så måste jag ta tag i detta.
Imorgon börjar jag mitt nya liv.

Att ha sjukstuga.

Kategori: Over all

Natten till idag var väl inte den bästa tänkbara, maximus har varit dålig i ett par dagar. Han spytt och hållit på. Men varken jag eller Melvin har kännt av något så jag hoppades på att det bara var något virus som inte smittade. Men tji fick jag. Melvin kom upp igår vid 23 och hade spytt ner hela sängen. Stackars liten. Sen låg han i soffan hela natten och spydde fram små små mängder och ropade på mig stup i kvarten. Tyckte så synd om honom. Så nu har jag två spy-barn här hemma. Håller alla tummar och tår för att inte drabbas jag med. Det lilla jag får i mig tycker jag allt att jag måste få behålla.

Att älska.

Kategori: Over all

Älskar dig min lilla loppa <3

Att gå sönder..

Kategori: Over all

Att vara barn.

Kategori: Over all

Det är livet, att få vara barn med sina barn <3
Tillbringat två timmar av våra dyrbara på lekplatsen. Gungat, ätit korv m. bröd och åkt rutshkana. Mysigt värre!

Att älska våren.

Kategori: Over all

Frukost med varma baguetter är en bra start på dagen. Känner en positiv känsla genom min lilla kropp idag. Vet inte om det är vädret, barnen eller något annat. Vi har varit inne för länge nu, så efter barnens härliga bad ska vi genast klä på oss och ge oss ut i den värmande solen och leka på lekplatsen. Lite senare kommer pappa hem. Och han är mer än efterlängtad.

Melissa förgyller dagen genom högtalarna och solen lyser in genom fönstret och jag känner mig glad(are) än vanligt. Måste ta vara på detta.

Att känna vår i kroppen.

Kategori: Over all

Idag har barnen och jag haft en riktig utedag. Vi började morgonen med att panta ett gäng burkar som jag lovat att Melvin skulle få. Därefter köpte vi kanelgifflar. Gick till öppnis en stund och sjöng och stojade. Sen gick vi hemåt i solen och tog oss ett bad och en tupplur (bara Max) haha.
Sedan gjorde vi oss iordning och värmde middagsmat och gick ut till lekplatsen och åt där. Hur mysigt som helst, nöt av solen, gungade högt och åkte rutshkana (?) stavas det så? Haha

Nu busar barnen för fullt hemma och jag halvtittar på greys.
Har iallafall varit en helt underbar dag. Solen är mer än välkommen hit. Tack mina fina barn för idag ✩

Att...

Kategori: Over all

Att ha en man i sitt kylskåp.

Kategori: Over all

Hur fan hamnade Björn Ranelid i mitt kylskåp!??

Att le.

Kategori: Over all

Det var uppskattat :)

Att ha en mysig dag hemma.

Kategori: Over all

Det har fattats ett helt ljuvligt litet beslut här hemma på gatan. Vad som komma skall lovar jag att ni snart ska få veta :) Åh vad jag längtar..

Idagvhar barnen och jag myst, myst och myst. Var på lekplatsen en sväng och nu är vi hemma igen för snart lite middag. Max äter smörgåsrån för fulla muggar och Melvin är som en liten tonåring och gör lite som han själv vill.


Att äta apelsin.

Kategori: Over all

Har varit på Apoteket och hämtat "apelsin" som Melvin kallar det. Ätit lite lunch. Var inte mycket som kom i min lilla mage men jag står mig nog en stund.
Nu sover lillebror intill mig och Melvin tittar på Charlie.

Vill bara säga tack till er som finns i mitt liv. Utan er? Då vet jag inte.

Att vara glad.

Kategori: Over all

Max är en glad grabb :)

Att gå och lägga sig.

Kategori: Over all

Alltså, dessa ungar. Vad vore jag utan dom? Mitt allt, mitt liv, min framtid.
Mamma älskar er. Över allt, inget ska någonsin få förstöra det vi har ✩

Att vara trött.

Kategori: Over all

Hej, trött chej.
Barnen och jag lekte på lekplatsen förut. Fy bubblan vad mysigt det var ❥ love my kids. Nu myser jag i soffan. Tittar på världens sämsta program. "Sveriges värsta bilförare". Urg, fattar inte att jag ger dom tittare. Skäms på mig.

Att känna lycka.

Kategori: Over all

Ni är lycka.