cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

God afton

Kategori: Over all

Såhär ser mitt svall ut idag :)
Snart kommer sällskapet och maten är i full gång :)
Kramar

Tack baby

Kategori: Over all

Titta vad jag fick av min man idag ❥
Tack älskling.



Sista 2011

Kategori: Over all

God morgon alla fina.
Lagom till självaste nyårsafton så vaknar hela familjen Werner upp med bomtäppta näsor, hosta och nysattacker. Men det ska nog gå bra iallafall tror jag :)
Får finbesök idag och ska ha lite middag och mys här hemma. Härligt sätt att avsluta detta året på. Hoppas 2012 blir ett bra år.

Igår hade vi iallafall väldigt trevligt på stan. Åt asgod mat och drack gott. Bion hoppade vi. Det fann bara spridda platser. Och det är ju inte särskilt kul.
Så vi satte oss på rubinen istället och drack en cider och babblade :) var hemma strax efter tolv. Idag mår jag bra, lite trött i huvudet bara :) är ju inte van vid att dricka något alkoholigt haha.
Nu ska jag klä på mig. Kanske hörs sen.
Gott slut och gott nytt år annars :)

Natti natti

Kategori: Over all

Mums

Kategori: Over all

Nu drar vi strax iväg till stan. Ha en ginen kväll alla ;)

Soffpotatis

Kategori: Over all

Nu har jag landat i soffan en minut för att snart göra klart det sista. Barnen leker för sig själva nu. Så jag kände att jag tar nån minut för mig själv :)

En dans på rosor?

Kategori: Over all

Herre jösses. Att städa med dessa huliganer hemma är i te en dans på rosor precis. Så fort dammsugaren startar låter det som att Max blir jagad av krokodiler. Han skriker rakt ut i all kraft. Jag får nog en hjärnblödning snart.
Melvin ska gärna stå precis där jag ska dammsuga eller torka av. Ja, helt underbart att man kan fixa här hemma.
Har iallafall fått gjort en del. Men det är lite kvar. Försöker få lillebror att somna vilket inte är det lättaste.
Har ni en bra dag?

God fredag

Kategori: Over all

God morgon alla godingar.
Ligger just nu i soffan med barnen och kollar på smurfarna.
Har ätit frukost och så, så nu är det mys en stund. Sen tänkte jag ta mig ett rejält röj här hemma. Allt ska i ordning. Alla kläder ska väck och disken ska bort :)

Ikväll blir det middag ute med syster och några vänner. Sen blir det nog bio :) ska bli mysigt. Efter det ska jag hem och hålla om min man.

Korkad

Kategori: Over all

Gjorde precis en riktigt dum grej. Jag var en sån där mamma som inte kan säga nej till sitt barn.
Han lekte vid bordet med mig när jag lagade ett smycke. Så han tog tången och ville hålla i dom. Snäll som jag är lät jag honom hålla dom i handen. Han satt ju bara där snällt och höll dom i handen. Plötsligt känner jag världens smärta i mitt lår :( ska ta kort på eländet sen om det blir något märke. Det lär det bli. Låret är helt hårt på sidan och pulserar.
Dumma mig.

Uppdatering

Kategori: Over all

Föregående inlägg skulle ju vara publicerat klockan halv sex imorse.

Trött mamma

Kategori: Over all

Barnen vaknade på tok för tidigt idag. Så här ligger jag. Nedbäddad på golvet kl halv sex på morgonen. Ska försöka somna om en stund. Hejsålänge

Mos och korv

Kategori: Over all

Melvin har ju blivit så himla kinkig med maten. Men korv äter han minsann. Så idag fick det bli korv m. bröd och hemmagjort potatismos. Alltid lika gott. Kan nästan föräta mig på sånt mos. Så nu finns det middag till grabbarna när mamma ska iväg och jobba :)
Ska bli kul att jobba mitt i veckan. Brukar ju inte det annars :)
Nu sover lillebror middag och Melvin kollar på "stora maskiner 2" :) han har nog en motor istället för hjärna :) söta unge. Ha det fint. Kramar

Herrejösses

Kategori: Over all

Var i affären för att handla mjölk och så. Men Shit vad det blåser. Vagnen välte nästan!
Nu är vi iallafall hemma och jag ska börja med middagen. Ska jobba ikväll och vill gärna hinna äta något innan dess :)
Ha en fin dag. Kramar

Woop

Kategori: Over all

Haft fullt hus precis. Nu är det slapp i soffan med kidsen. Mys till trassel på tv :) så himla mysig film.

Gomorron

Kategori: Over all

Säger Max

Mys

Kategori: Over all

Här sitter jag och myser :)

Lugnet har lagt sig, eller nej. Huliganerna har lagt sig haha.

Kategori: Over all

Nu ligger jag i sängen med Max. Han har somnat, Melvin likaså. Fast i sin säng.
Baby har åkt iväg för sitt dagliga träningspass. Han är så duktig att han orkar åka iväg såhär på kvällen. Tummen upp baby. Jag tänkte gosa ner mig i min filt. Min älskade newport :) är helt förälskad i den haha. Kika lite på tvn och sen invänta babys hemkomst.
Imorgon vet jag inte vad som händer. Får ta dagen som den kommer. Den blir väl garanterat rolig med mina små bustroll iallafall haha. Dom förgyller ens dagar. Det är en sak som är säker :) vad vore livet utan dom?
Ha en fin kväll allihop.
Kramar

Men hallå

Kategori: Over all

Fina ni. Jag vill ha lite kommentarer för att vilja fortsätta blogga :) jag vet ju att ni läser. Så ge mig lite ord :)

"växa"läppbalsam

Kategori: Over all

Funkar ganska bra :)

Alla bilar

Kategori: Over all

Barnen och jag har en mysig hemmadag idag.
Har fikat lite med marängswiss och kaffe precis och nu myser vi i soffan ungarna leker med alla bilar som tomten kom med :) det är väldigt fint väder ute idag, men lillebror hade feber inatt så jag vill inte släpa ut honom. Detr nog ganska kallt trots att solen skiner. Bättre att mysa till det här hemma :)

Baby fick dn kaffe(bryggare)? Av mamma och pappa i julklapp, så idag provade jag mig på den. Baby har tjatat om dn sån görlänge :) och mamma vet att jag letat efter en :) supergott kaffe blev det. Nu är det dags att fortsätta mysa med pojkarna. Kramar

Jag har en dejt med filten och chokladasken ikväll.

Kategori: Over all

Nu håller jag på att natta barnen. Sen ska jag krypa ner i filten tillsammans med chokladasken och frossa socker. Behöver det efter en ganska intensiv helg känner jag :)

Nästa helg blir det mys tillsammans med min lillasyster. Det blir bio och middag på fredagen. Ska bli grymt roligt att komma ut lite med henne. Vi är för dåliga på det där.
Får se vad det kan bli för en film. Går ju massa bra nu :) och middagen gästas säkerligen av någon god drink eller två haha. Längtar lite grann faktiskt :)
Nyårsafton tycker jag är överskattat. Så det blir middag här hemma med två goda vänner. Ska också bli mysigt tycker jag :) det står grejer på schemat inför morgondagen också. Annandagsmiddag hemma hos svärfar med familj. Blir alltid något annat än julmat. Passar bra när det växer skinka och lax ur öronen haha.

Nu blir det mys. Heppåre.

Julafton och juldagen

Kategori: Over all

Nu sitter barnen och jag och leker med deras fina julklappar dom fick. Mysigt som få :) har inte tagit kort på allt vi fick. Ska försöka göra det imorgon. Jag fick iallafall världens mysigaste filt/pläd av baby som jag ska gosa ner mig i soffan med en kväll som denna. Här ser ni iallafall bild på Max finaste apa och en leksakslåda han fick av farmor och farfar Göran :) jag är kär i apan apansson. Hoppas ni haft det bra och har det fortsatt resten av året som är kvar.
Kramar

God jul fina ni

Kategori: Over all

Tänkte köra ihop ett längre inlägg imorgon. Nu är vi trötta och ska mysa ner oss framför tvn med chokladasken. Hoppas ni har haft en mysig dag.
Kramar

Tomten knacka där!

Kategori: Over all

Nu har tomten varit här. Barnen har fått sjukt mycket fina julklappar. Jag med :)
Ska visa senare vad som öppnades. Ni får hållas en liten stund eller till imon :)

Lilljulafton

Kategori: Over all

Godmorgon alla godingar.
Jag och Max vaknade lite innan Melvin och låg och skrattade och pussades lite :)
Sen vakna Melvin. Innan han ens hann öppna ögonen så var han på väg ut i hallen. Jag frågade vad han skulle göra. Då sa han att han skulle öppna dörren. Varför? Fråga jag. "Han knacka där". "vem knacka där?" "tomten" haha. Så jäkla söt är han. Sen sa han att tomten kommer sen och att han är hemma nu.
Vi ska nämligen fira lite jul hos min mamma och pappa idag. Så det blir några klappar till barnen redan idag. Får se hur Melvin reagerar på tomten i vuxen storlek :) ska bli mysigt.

Nu ska vi strax äta frukost. Sen ska vi göra oss i ordning lite. Vet inte exakt tid som mamma och pappa vill ha oss där. Får ringa och kolla med henne :)
Hoppas ni får en mysig dag idag. Det ska vi ha iallafall :)

Torsdagsmys

Kategori: Over all

Baby hade köpt med sig ost och kex hem. Så nu har vi suttit på dn filt på golvet framför tvn tillsammans och smaskat i oss det :) barnen sover och det är lugnt och skönt här hemma.
Hoppas ni har en bra kväll.
Hörs imon, titta här vad jag hittade som stack fram under täcket :) <3

Oj

Kategori: Over all

Oj vad bittert föregående inlägg lät. Lägger till några glada gubbar så ni inte tror att jag är sur :) :) :)

Resp

Kategori: Over all

För att hålla kvar mig får ni faktiskt ge mig lite respons. Så lämna en kommentar lite då och då. Så jag faktiskt får någonting tillbaka /cωιттяα

Socks

Kategori: Over all

Köpte dessa igår för att ha till mina julkläder :) söta va?

Städtant

Kategori: Over all

Så fort jag sätter igång dammsugaren här hemma så skriker Max så att han håller på att svimma. Jag vet inte om det är för att han är de för skälva dammsugaren eller för att jag går runt och han inte hinner med i svängarna. Jobbigt som tusan är det iallafall. Om ni aldrig prövat att dammsuga hela lägenheten när någon drar en i vaderna så rekommenderar jag er INTE att prova haha. Usch.
Håller iallafall på att försöka få iordning lite här hemma inför jul. Alltid mysigt när allt är i sin ordning och man slipper se massa onödigt som ligger framme och skräpar.
Sen blir det dags att laga middag. Får se hur det går med gnällmax. Haha.

Men förste det full tid att byta melvins blöja som inte luktar hallon precis :)

Later

Börjar på ny bana

Kategori: Over all

Hej ala godingar.
Vi börjar om här istället. Så lämnar vi lillawii ett litet tag.
Den behöver semester. Men eftersom det var såpass många som blev lite ledsna över att jag la ner och jag känner lite sug i fingrarna av att fortsätta så gör vi såhär :)