cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

Skatt

Kategori: Over all

Regnet bara öser ner

Kategori: Over all

Nu sitter jag här i soffan med mina underbara pojkar. Maximus slog precis i näsan i bordskanten :( så han blev lite extra mammig nu. Det är tråkigt väder idag. Knappt att milton vill gå utanför dörren. Så idag har jag haft städdag och flyttat om lite i kökskåpen, så nu är det vara att vänta och se hur många gånger man ska öppna fel skåp för att ta fram ett glas. Haha. Man vänjer sig aldrig vid förändringar :D Nu ska vi göra omelett till lunch tänkte jag. Sen är det inte långt kvar till pappa slutar jobba. Och förresten, det är bara två veckor kvar till jag blir 25 :S shit.. Bild förresten från slottskogen häromdagen <3

Ord räcker inte

Kategori: Over all

På något sätt så vill jag försöka tacka dig. Jag vet att det aldrig går att tack dig tillräckligt för allt du gjort för mig. Men jag tänker iallafall ge dig mina ord. 
 
Jag är så sjukt glad över att jag fann dig för snart 5 år sen. När du stod där på Heden och log mot mig. Jag minns det som igår. Mitt livs lyckligaste dag men bättre skulle det bli. 
Att du sedan hjälpte mig att ta mig igenom vårt missfall gjorde mig ännu mer säker på att de var dig jag ville leva med. Vi tog oss igenom det som om det hade varit vi två från våra första dagar i livet. Du gjorde mig så jäkla stark. Jag fick en styrka inom mig som jag inte trodde fanns. 
Sedan kom melvin. Utan dig vid min sida tror jag aldrig att det hade gått. Du var ett så otroligt bra stöd och du peppade och berömde mig i precis de lägen jag behövde det som mest. 
Nästan två år senare var det dags igen. 
Denna gången var du helt grym. Du förstod mer än vad jag själv förstod att jag behövde. ALDRIG att jag hade fixat detta utan dig. Jag tror inte att du någonsin insett hur mycket styrka du faktiskt genigit under våra finaste stunder i livet. När barnen skulle komma till världen. Men det är helt otroligt. Är så sjukt stolt över dig. Och så jäkla imponerad över allt du klarar av. 
 
Vi har efter detta haft en del motgångar, men även där har du varit stark som en oxe och hjälpt både dig själv och mig igenom detta. Är så fruktansvärt glad över att vi har hittat det där i varandra igen son vi faktiskt trots allt älskade hos varandra. Jag ser fram emot att få leva mitt liv med dig. Att få gå igenom förlossningnedred dig igen. Att få bygga ett liv tillsammans med dig. 
Nu är det VI och inget eller ingen ska någonsin få komma imellan oss. 
Jag älskar dig så sjukt mycket och jag är tacksam över minsta fingret du lyfter för vår skull. Har aldrig träffat en människa som gör så mycket för sin familj som du gör. 
Glöm aldrig bort att jag lever för dig nu. Du är allt och lite till. 
 
Tack för att du finns. Marcus <3 

Bästa dagen

Kategori: Over all

Gårdagen var helt underbar. Babe kom hem och häntade upp oss efter att vi gjort en mysig matsäck. Vi pkte in till stan och hämtade upp marcus cykel, maximus och jag promenerade med vagnen och melvin och marcus cyklade. Vi drog oss bort mot slottskogen, där hälsade vi på alla fina djur och skrattade gott åt pingvinerna :) 
Sedan dukade vi upp picnik på gräsmattan, myste där på filten i solskenet en stund tilla vi stack vidare mot plikta. (En jättestor lekpark här i Göteborg) Där lekte vi som tokar alla fyra. Vi blev som barn vi med :) Finns verkligen allt där, rutchkanor, gungor, slänggunga, cyklar, klätterställningar. Ja, det finns allt. Så himla roligt :) Därefter promenerade vi mot majorna igen och köpte en slisad pizza och satte oss vid poolen där melvin badade som en tok. 
För att sammanfatta dagen igår så har jag inget annat att säga än att det var längesen jag hade en så mysig dag. Jag fick spendera den med det finaste i mitt liv. Känner mig lycklig igen. 

Göteborg

Kategori:

Gårdagen spenderade vi först hemma ute i solskenet. Sen kom m och hämtade oss. Jag hade packat grillväskan och vi begav oss till vårt älskade Göteborg och röda sten. Där var det punk-festival med massa härliga människor :) vi hittade oss en gräsplätt och skulle grilla korv. Men som vanligt hade vi otur med grillen. Har alltid otur med engångsgrillar haha. Så det slutade med att vi gick till korvgubben och köpte korv, trots att vi hade hela väskan full haha. Sen gick vi en underbar promenad genom nya varvet och slutade med glass på triumf. Var helt underbart att vandra runt i staden.

Härlig dag

Kategori:

Idag har vi varit ute heeeeeeeeela dagen. Fy fan så skönt. Haft vattenkrig, fikat, busat och nu avslutat dagen med att beställa pizza på hemkörning. Mums. Babe kom hem efter jobbet med och myste med oss på lekplatsen tillsammans med några goda nyfunna vänner. Så nu väntar vi på pizzan och jag känner mig verkligen i behov av en dusch.

Ursäkta röran

Kategori: Over all

 
Håller på att reparera bloggen. Därför den ser helt kaos ut just nu. Men jag har kommit på att det inte är det mest ultimata att fixa bloggen genom ipaden eller iPhone. Haha. Men jag ska försöka få ordning på detta snarast. 
Kramar 
 
 

Matförgiftning

Kategori:

Ja, precis som rubriken talar så har vi haft matförgiftning här hemma. Melvin och jag har blivit drabbade. Igår åt vi på McDonalds, Melvin och jag delade på en mc chicken och det skulle vi antagligen inte gjort. Jag fick världens magknip efter att vi kom hem igår och sen rörde det runt i magen som aldrig förr, men jag tänkte inte mer på det. Men imorse när Melvin vaknade spydde han och hade hög feber. Och strax därpå sprang jag på toaletten, ska inte gå in på detaljer men jag hade sjukt ont :( tack och lov var det det enda som jag råkade ut för. Melvin våran lilla älskling har legat i hög feber hela dagen, mest sovit. Så jag har passat på att tvätta fönster och byta gardiner och sånt man aldrig har lust till annars. Hoppas på en bättre dag för oss allihop imorgon. Har fått STOR avsmak för McDonalds nu, så det kanske var "bra" att detta hände. Så man slipper proppa i sig sån skitmat. Nu ska vi sova. Natti.

Bästa någonsin

Kategori:

Jag tror aldrig jag varit så lycklig som jag är nu. Du vet varför mitt hjärta <3

Åldersnoja

Kategori:

5 veckor kvar. Bara 5 veckor till jag blir 25. Alltså närmare 30 är 20. Känns ohyggligt konstigt att jag har blivit så "gamma" minns det ju som igår när jag träffade Marcus. Och då hade jag precis fyllt 20. För första gången känner jag verkligen att jag inte vill fylla år. Känns inte alls roligt att bli äldre längre. Hade gärna stannat här nu. Åldersnoja, javisst!

Morning

Kategori:

Har inte kunnat logga in på min bloggapp på evigheter. Men nu gård bannemig. Har sovit i samma säng som Tre små killar inatt. Den stora killen har varit iväg och åkt bil hela natten. Han är duktig. Idag hoppas jag att det blir bättre väder än igår. Det verkligen ööööööste ner. Fy bubblan.

Sol sol soooool

Kategori: Over all

Idag är det helt underbart ute. Maximus och jag lämnade Melvin på förskolan vid 9 och sen dess har vi varit ute i värmen och njutit. 
U är vi dock inne en stund för lite lunch sova-middagstajm :) men sen bär det av ut igen. Ska kanske grilla lite senare :) myyyys

Jag kunde inte

Kategori: Over all

Jag saknade bloggen för mycket. Så nu är den öppen igen. Saknar att få skriva av mig. Och ibland känner jag ju verkligen att jag behöver det.