cwittra

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.

Milen

Kategori: Over all

Idag har jag kommit fram till att jag promenerat/sprungit 9,5 km. Tog mig en tur på löpbandet som uppvärmning på gymet. Sen körde vi armar jag och m <3
Så jäkla skönt att träna igen. Har haft ett litet uppehåll nu.

Nu är det strax dags för sängen för kidsen. Ska bli skönt att sätta ner den lilla rumpa jag har i soffan. För denna dagen har verkligen GÅTT sakta ;)
Natti

Träning på schemat

Kategori: Over all

Idag har det varit promenad efter promenad efter promenad. Kom fram till att det är 1,3 km till förskolan. Alltså 5,2 km om dagen. Haha
Och på det kör vi ett gympass med baby senare. Ska bli sjukt skönt, var ett litet tag sen nu. Barnen och Milton Ska vara hos mormor.

Nu ska vi förbereda mat och sen är det promenad igen haha. Till mormor :)

Idag är ingen vanlig dag..

Kategori: Over all

För idag är det min älskade melvins treårsdag. För exakt tre år sen låg jag där i en säng på östra sjukhuset med en gasmask över ansiktet och andades in syrgas som jag då trodde var lustgas. Och 19.49 samma dag kom min älskade lilla (stora) Melvin till världen. min första son. Min stora lycka. Att tiden går så fort är helt ofattbart.

Han väcktes imorse med frukost, ljus och presenter. Sen bar det av till dagis och nu ska vi snart hämta honom för att fira lite här hemma med familjen <3 mamma älskar dig min stora lille pojke.


Lördag

Kategori: Over all

Som ni kanske förstått så har vi fått hem våran lilla Milton. Han ska numera bo hos oss. Och han är helt ljuvlig.
Världens snällaste och vill bara mysa och mysa. Han vill helst ligga på mig om nätterna och sova. Jag är jätteglad :)

Men de senaste dagarna har varit jobbiga på andra sätt. Jag hoppas det vänder snart. Vill inte vara sån här.

<3

Kategori: Over all

Min båt jag styrde

Kategori: Over all

Helgen som var tillbringade vi i vårt kära grannland Danmark.
Alla fyra gick upp tidigt på lördagsmorgon och åkte till stena terminalen. Åkte färjan över till fredrikshamn och checkade in på the reef. Har verkligen haft hur mysigt som helst med mina underbara killar. Är jättenöjd med helgen.
Vi badade massor, åt god mat och kollade i affärer. Och badade lite till :)
Somnade alla fyra tidigt och smaskade i oss en underbar hotellfrukost. Det är något speciellt med det där. Älskar att äta frukost ute. Mums.
Sen bar det av hem till Sverige igen vid 14 tiden. Och vid 17.30 anlände vi till ett sommarvarmt Göteborg <3

Nu har vi börjat med melvins inskolning på dagis. Och det känns huuuuuur bra som helst.
Imorgon ska han stanna där själv så får vi se hur han klarar att jag går iväg. Tror det kommer gå galant :) men det återstår att se imorgon.
Nu har vi precis kommit in efter en heldag utomhus. I värmen!! Så jädra skönt.
På torsdag händer det något helt underbart. Vad det är, får ni se då. Ni på insta vet redan :)
Kramar


Att äta våfflor till frukost :)

Kategori: Over all

Gjorde en sats med våffelsmet till barnen. Så nu har vi mumsat i oss några härliga sådana.

Igår tog jag mig en sväng till gymet. Gick 6 km på bandet. Har fortfarande lite ont i min fot. Vet verkligen inte vad jag har gjort.
Sen körde jag några arm och magövningar. Känner av i både armar och mage idag. Så jag gjorde ett bra jobb igår :) känns så sjukt skönt att ha kommit igång nu. Det bästa av allt är att det börjar synas på armar och så. Yippie :)

Nej nu får jag styra upp allt här. För nu flyger det våfflor och tacochips över vardagsrummet.

Att bli med skor.

Kategori: Over all

Idag blev jag ett par converse rikare. Var skeptisk till om jag skulle tycka om don låga modellen. Men när jag fick se den underbara färgen på dom när dom landat i min brevlåda kunde jag inte motstå dom. Dom är helt ljuvliga. Och kommer vara ett säkert kort i sommar. Till allt!
Är en glad Caroline idag :)

Att regnet öser ner.

Kategori: Over all

Idag är en det en tråkig dag att vara ute på. Dropparna faller från himlen och detta resulterade i storstädning här hemma. Skönt dock.

Igår var vi och tränade igen. Känns grymt skönt att ha kommit igång med det. Mitt träningspass tillbringades på löpbandet, men jag har gjort något med min vrist så det blev en powerwalk på 60 minuter istället :)

Nu har vi fikat och myser framför tvn.

Att känna sig duktig.

Kategori: Over all

Har tränat några dagar nu, så idag blir det vilodag. Men kör igen imorgon. Känner mig riktigt duktig. Kanske jag kan bygga upp min lilla kropp nu. Väger inte så mycket så jag ska allt försöka göra något åt saken.
Är skönt att röra lite på sig, att få känna att man lever.
Hade dock inte klarat detta utan Marcus tror jag. Tack för all din hjälp <3

Idag blir det slappdag för hela slanten. Sen ska jag på samtal kl 14. Efter det blir det nog bara middag och mys hemma skulle jag tro.

Att ha egentid.

Kategori: Over all

Nu värmer kaffeglaset min hand. Det är kyligt ute idag. Riktigt tråkigt, men snart kommer Marcus och tar barnen. Då ska jag sätta mig på en buss och dra in till stan och träna. Ska bli skönt att springa av sig lite grann. Synd att dom inte har en boxningssäck där så man kan avreagera sig lite. Är inte särskilt arg, men har många känslor bag behöver bli av med.

Efter det ska jag nog ta en fika på stan. Trotsa denna tråkiga väderlek och njuta av en dag i mitt egna sällskap.

Att äta middag utomhus.

Kategori: Over all

Det var absolut inget väder i närheten av vad det varit de senaste dagarna, men det struntade vi i. Vi packade picknickkorgen med grillkorv/bröd och dricka och satte oss på gården och bjöd morfar på sommarmat :) huuuur mysigt som helst.
Nu har vi duschat av oss all röklukt och ska snart nattas så att mamma får lite egentid :)
Ha det fint alla.
Puss

Att vänta finbesök.

Kategori: Over all

Idag vankas det finbesök av farmor/svärmor. Vi ska brygga kaffe till termosen och ta med massa god fika och leka av oss på lekplatsen tänkte vi.
Ska bli minst lila underbart väder idag som det var igår.

Brännan på axlarna har lagt sig. Men igår kväll såg jag att även näsan var lite röd. Haha sexigt. Man får passa sig. Solen tar mycket redan nu.

Nu är det dags att göra oss i ordning lite grann. Farmor kommer nog snart :)
Ha en fin dag i värmen.
Kramar

Att visa en lycklig Caroline.

Kategori: Over all

Är nöjd med tillvaron just nu. Känns konstigt att helt plötsligt må "bra". Men jag ska bara njuta så mycket jag kan. Man ska inte ta det för givet.
Man ska inte ta något för givet.
Uppskatta varenda liten sak som värmer dig så mår du mycket bättre. Jag har fått ett annat perspektiv på allt och jag ska visa hädanefter att jag är tacksam för allt som finns runt mig.

Att ha bott utomhus.

Kategori: Over all

Idag har vi varit ute heeeeela dagen.
Vi började med att åka iväg för att äta glass på glasscaféet. Det var en hit, 20 grader varmt och glass kan aldrig slå fel. Helt jäkla underbart.
Sen har vi hämtat massa leksaker och cyklar och lekt av oss ute på lekplatsen resten av dagen. Förutom avbrott med lunch och middag inomhus.
Har verkligen mått bra idag. Helt sjukt att se tempen på 20 grader.
Denna utedag resulterade i detta :D Haha


Att njuta fullt ut.

Kategori: Over all

Idag är vi ute i vädret. Heeeeeeela dagen.